Job and internship opportunities

Image
Photonis Careers

Photonis employees are motivated, competent and energetic. We commit to an environment that encourages leadership and learning. We encourage and support challenges to conventional thinking to further innovation and enable new technologies.

Resource center

Are you looking for a specification sheet or paper? Documents like these and more are available in the Photonis Resource Center. 

Visit the Resource Center

Our offers

Filter by location

Teamleider

Onze organisatie

Photonis Netherlands B.V. is marktleider in het ontwikkelen, produceren en verkopen van hoogtechnologische restlichtversterkers die worden gebruikt in de industriële, wetenschappelijke, medische en nachtvisie markt.     In de productiefaciliteit in Roden zijn ca. 250 medewerkers werkzaam; naast productie zijn ook afdelingen zoals R&D, Finance, Engineering, SCM, Inkoop, Sales en Marketing hier gevestigd. We zijn een internationale organisatie die met een doelgerichte drive werkt aan succes.

Ben jij klaar voor een uitdagende functie waarbij je actief kunt meedenken over het verbeteren van productieprocessen? Werk je graag in teamverband aan kwaliteit, productiviteit en technische beschikbaarheid? Dan heeft Photonis een leuke en uitdagende job voor jou in Roden!

TEAMLEIDER (32 tot 40 uur)

Als Teamleider geef je leiding aan een groep van productiemedewerkers (10 tot 20 mensen) binnen één van de productieteams van de afdeling Operations. Je zorgt ervoor dat de productie optimaal verloopt en dat de continuïteit van het productieproces geborgd is en volgens planning verloopt.

Bij de start van je werkdag haal je informatie uit het ERP systeem om het dashboard te vullen. Daarna is er een overleg met de Productie Managers en de Sustain Engineers om eventuele issues in de productie, bezetting of met machines door te nemen. Verder houd je je bezig met het maken van een weekplanning voor de personele bezetting. Ook behoort het voeren van persoonlijke voortgangsgesprekken met je medewerkers tot de werkzaamheden. Geen enkele dag is hetzelfde in deze afwisselende functie.

Graag willen wij dat jij hierover beschikt:

  • Ervaring met leidinggeven en het motiveren van medewerkers
  • Minimaal MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur met een afgeronde opleiding in een technische richting
  • Kennis van en ervaring met Microsoft Office
  • Ervaring met Lean Manufacturing

Wij bieden jou:

  • Een jaarcontract met daaropvolgend een contract voor onbepaalde tijd
  • Een afwisselende en zelfstandige functie
  • Marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden

Solliciteren?

Word jij enthousiast als je bovenstaande leest? Stuur dan je CV en motivatie per mail naar: hrm@nl.photonis.com. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met de afdeling HRM via 050-5018808.

ICD

Photonis is tevens lid van het Innovatiecluster Drachten. Binnen dit cluster wordt er met meer dan 23 high tech bedrijven in Noord Nederland nauw samengewerkt op het gebied van technische kennisuitwisseling, opleidingen, en kun je jezelf professioneel (blijven) ontwikkelen. Je baan bij Photonis kan dan zomaar het startpunt zijn voor een prachtige regionale - of zelfs internationale - loopbaan, waarbij je bovendien vaak werkt aan innovatieve oplossingen voor wereldwijde maatschappelijke problemen. Word jij Part of the Smart?

Door te solliciteren op deze functie ga je ermee akkoord dat wij jouw persoonsgegevens verstrekken aan onze interne belanghebbenden.

Wij kunnen je LinkedIn-account raadplegen.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.