Technische MBO stagiair

Our offers

Filter by location

Technische MBO stagiair

Voor onze afdeling Technische Dienst zijn we per februari 2023 op zoek naar een fulltime technische stagiair.

 

Wie zijn wij?

Photonis Netherlands B.V. is marktleider in het ontwikkelen, produceren en verkopen van hoogtechnologische restlichtversterkers die worden gebruikt in de industriële, wetenschappelijke, medische en nachtzicht markt. In onze productiefaciliteit in Roden zijn ca. 400 medewerkers werkzaam; naast productie zijn ook afdelingen zoals R&D, Finance, Engineering, SCM, Inkoop en Sales hier gevestigd. We zijn een internationale organisatie die met een doelgerichte drive werkt aan succes.

 

Wij bieden:

  • Een leerzame stage in een hightech bedrijf
  • Een informele omgeving
  • Ruimte voor je eigen inbreng
  • Een stagevergoeding

 

Wat ga je doen?

Je gaat mee met de monteurs van de Technische Dienst (TD) om machines te repareren, onderhouden en om storingen op te lossen. Daarnaast kun je helpen met nieuwe ontwikkelingen en is er ruimte om zelf met nieuwe ideeën te komen. Tot slot is er genoeg tijd om bezig te gaan met je schoolopdrachten. Je komt te werken in een groot en gezellig team, onze TD’ers hebben veel kennis op verschillende vakgebieden.

 

Wie zoeken wij?

  • Je bent student aan een technische MBO-opleiding niveau 3 of niveau 4
  • Je zoekt een stage van 10 of 20 weken
  • Je bent nieuwsgierig naar nieuwe technieken en je wilt veel leren

 

Is dit de stageplek voor jou?

Word jij enthousiast als je deze vacature leest? Stuur dan uiterlijk 8 januari 2023 je CV en motivatie per mail naar: hrm@nl.photonis.com. Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Gert Laninga, Maintenance Manager, via het centrale telefoonnummer 050-5018808.

 

Apply