Technische MBO-stagiair

Resource center

Are you looking for a specification sheet or paper? Documents like these and more are available in the Photonis Resource Center. 

Visit the Resource Center

Our offers

Filter by location

Technische MBO-stagiair

Photonis Netherlands B.V. ontwikkelt, produceert en verkoopt hoogtechnologische restlichtversterkers voor de industriële, wetenschappelijke en medische markt én defensie. Binnen deze markten zijn wij een belangrijke speler en daar zijn wij ontzettend trots op. Op onze productiefaciliteit in Roden werken circa 250 medewerkers die iedere dag alles op alles zetten om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. De afdeling productie kan dit uiteraard niet alleen, ook de afdelingen R&D, Finance, Engineering, Supply Chain

Management, Purchasing, Quality Assurance, ICT, Sales, Marketing en HR zetten zich dagelijks in voor tevreden klanten. We zijn een internationale organisatie met faciliteiten in Nederland, Frankrijk en de Verenigde Staten. Samen werken wij met een doelgerichte drive aan ons succes.

Voor ons QA-team zijn wij op zoek naar een:

 

        Technische MBO-stagiar

 

Omschrijving opdracht:

Photonis heeft kwaliteit hoog in de vaandel en is daarom ISO 9001-2015 gecertificeerd met ondersteuning van de afdeling Quality Assurance (QA) . De  Deze afdeling houdt zich bezig met het opstellen van kwaliteitsbeleid, het organiseren van proces- en productaudits, het behandelen van interne en externe klachten,  het opstellen van kwaliteitsmanagementrapportages, het kalibreren van meetmiddelen en het controleren van in- en uitgaande goederen. Binnen de QA-afdeling willen we klantenklachten en productieafwijkingen verwerken in een FMEA-tool. Een FMEA is een systeem voor het analyseren van het ontwerp van een product- of servicesysteem om potentiële fouten te identificeren, en vervolgens stappen te ondernemen om deze tegen te gaan, of op zijn minst de risico’s hierop te minimaliseren /mitigeren. Het FMEA proces begint bij het identificeren van “failure modes,” de wijze waarop een product, service of proces zou kunnen falen. Een projectteam onderzoekt elk element van een service, beginnend van de input en doorwerkend naar de aan de klant geleverde output.

Je gaat je bezighouden met het continu verbeteren van het kwaliteitssysteem door het faciliteren van het FMEA-proces  binnen jouw werkgebied en daarnaast ga je visuele inspectiedocumenten opstellen voor de afdeling Ingangscontrole. Om dit te realiseren zijn we opzoek naar een stagiair met een technische achtergrond, bijvoorbeeld in de Elektrotechniek. Je zult gedurende de stageperiode samenwerken met de QA-engineer.

 Eisen:

 • Studierichting: een technische MBO-opleiding
 • Gestructureerd en nauwkeurig kunnen werken
 • Teamplayer
 • Goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden
   
  Wij bieden:
 • Een leerzame stage in een hightech bedrijf
 • Een informele omgeving
 • Een passende stagevergoeding
   
  Stuur je motivatie en CV per e-mail naar Hetty Koning, afdeling HRM, via hrm@nl.photonis.com
  Kijk voor meer informatie op www.photonis.com
   
  Door te solliciteren op deze functie ga je ermee akkoord  dat wij je persoonsgegevens verstrekken aan onze interne belanghebbenden.
   
  Wij kunnen je LinkedIn-account raadplegen.