Sustain Engineer

Our offers

Filter by location

Sustain Engineer

Photonis Netherlands B.V. is marktleider in het ontwikkelen, produceren en verkopen van hoogtechnologische restlichtversterkers die worden gebruikt in de industriële, wetenschappelijke, medische en nachtvisie markt. In de productiefaciliteit in Roden zijn ca. 500 medewerkers werkzaam; naast productie zijn ook afdelingen zoals R&D, Finance, Engineering, SCM, Inkoop en Sales hier gevestigd. We zijn een internationale organisatie die met een doelgerichte drive werkt aan succes.

Ben jij klaar voor een uitdagende functie waarbij je actief kunt meedenken over het verbeteren van productieprocessen? Werk je graag in teamverband aan kwaliteit, productiviteit en technische beschikbaarheid? Dan heeft Photonis een leuke en uitdagende job voor jou in Roden! Vanwege uitbreiding zijn wij op zoek naar een enthousiaste:

SUSTAIN ENGINEER (fulltime)

Als Sustain Engineer ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen, het continu verbeteren en het onderhouden van het productieproces binnen de afdeling Operations.

Wat ga je doen

Je adviseert over en draagt bij aan optimalisatie van het productieproces. Je implementeert technische oplossingen om het rendement binnen de productie op target te houden en om de productie yield te verbeteren.

Je analyseert productiedata en organiseert planmatig experimenten op basis van een projectplan om de processen te verbeteren. Op basis van de uitkomsten van de analyses over de productiedata breng je advies uit en draag je zorg voor zowel correcte werkinstructies, documentatie en specificatie als voor procesparameters en productontwerpen.

Onze ideale kandidaat

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
 • Je kunt goed luisteren en de vertaling maken naar een technische vereiste
 • Je kunt goed plannen en organiseren en bent in staat een probleemanalyse te maken
 • Je houdt ervan om de voortgang te bewaken en stelt bij waar nodig
 • Jouw kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is uitstekend

Wat we bieden

 • Een uitdagende functie met eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.
 • Ruimte voor zelfontwikkeling en opleiding.
 • Een team met leuke collega’s in een technisch hoogwaardige setting.
 • Een aantrekkelijk salaris tussen € 3600,- en € 4900,- euro per maand, afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 27 vakantiedagen + 13 adv dagen o.b.v. fulltime, winstdelingsregeling, GoodHabitz en o.a een fietsplan.

Solliciteren

Word jij enthousiast als je bovenstaande leest? Stuur dan je CV en motivatie naar: hrm@nl.photonis.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen met HRM via het centrale telefoonnummer 050-5018808.

Apply