Stagiair MBO Elektronica

Image
Career

Resource center

Are you looking for a specification sheet or paper? Documents like these and more are available in the Photonis Resource Center. 

Visit the Resource Center

Our offers

Filter by location

Stagiair MBO Elektronica

Binnen Photonis Netherlands B.V. maken wij state of the art restlichtversterkers die voor o.a. militaire toepassingen worden gebruikt in nachtkijkers. Wij werken aan de volgende generatie productiemachines voor deze restlichtversterkers met een hogere mate van kwaliteit waarbij variatie nog verder wordt gereduceerd. Hiervoor hebben wij enkele productieprocessen gedefinieerd met verbeterpotentieel.

Voor ons productieteam Voedingen MHS zijn wij op zoek naar een:

Stagiair Elektronica – Voedingen MHS

Omschrijving opdracht:

Alle PSU’s (Power Supply Unit) die we produceren in ons productieteam worden getest in een strenge keuring. Van de PSU’s die we afkeuren kunnen de redenen enorm variëren. Hiervoor hebben we een kleine groep reparateurs die bijna altijd in staat zijn om de defecte PSU weer te repareren en binnen onze specificaties te krijgen. Deze groep reparateurs draait alleen voornamelijk op kennis en veel ervaring. In lijn met onze andere productieteams willen we ook het PSU reparatieproces gedetailleerder vastleggen. Hiervoor willen we werkinstructies verder uitbreiden, maar vooral onze reeds bestaande keuze-boom (Decision Tree) uitbreiden en vereenvoudigen.

Om dit te realiseren zijn we opzoek naar een stagiair met Elektronica achtergrond. Je zult gedurende de stageperiode samen met de reparateurs werken aan het uitbreiden en vereenvoudigen van de keuzeboom. Hierbij is het belangrijk dat de keuzeboom ook eenvoudig is uit te breiden en te onderhouden.

Eisen:

  • Studierichting: MBO Elektrotechniek / Elektronica
  • Gestructureerd en nauwkeurig kunnen werken

Wij bieden:

  • Een leerzame stage in een hightech bedrijf
  • Een informele omgeving
  • Een passende stagevergoeding

Stuur je motivatie en CV per brief of e-mail naar Hetty Koning, afdeling HRM, via hrm@nl.photonis.com

Door te solliciteren op deze functie ga je ermee akkoord dat wij je persoonsgegevens verstrekken aan onze interne belanghebbenden.

Wij kunnen je LinkedIn-account raadplegen.