Marketing Communicatie Stagiair

Resource center

Are you looking for a specification sheet or paper? Documents like these and more are available in the Photonis Resource Center. 

Visit the Resource Center

Our offers

Filter by location

Marketing Communicatie Stagiair

Photonis Netherlands B.V. is marktleider in het ontwikkelen, produceren en verkopen van hoogtechnologische restlichtversterkers die worden gebruikt in de industriële, wetenschappelijke, medische en nachtvisie markt. In de productiefaciliteit in Roden zijn ca. 250 medewerkers werkzaam; naast productie zijn ook afdelingen zoals R&D, Finance, Engineering, Supply Chain Management, Inkoop, Sales en Marketing hier gevestigd. We zijn een internationale organisatie die met een doelgerichte drive werkt aan succes.

Maar we maken ook tijd voor ontspanning en plezier, want wij vinden werkplezier erg belangrijk. Zo hebben wij een eigen bruin café, organiseert onze personeelsvereniging regelmatig leuke activiteiten en maakt onze feestcommissie jaarlijks ons bedrijfsfeest tot een succes. Daarnaast proberen wij met ons programma ‘Photonis Fit’ onze collega’s te inspireren om een gezonde levensstijl aan te houden. Onderdeel van dit programma zijn verschillende sportieve activiteiten, zoals mountainbiken en deelname aan de 4Mijl van Groningen. Persoonlijke groei vinden wij essentieel, daarom hebben wij een ruim opleidingsbudget en verschillende opleidingsmogelijkheden.


Ben jij enthousiast geworden na het lezen van bovenstaande omschrijving? Dan hebben wij goed nieuws. Om onze afdeling Marketing te versterken zijn wij op zoek naar een:


                                Marketing Communicatie Stagiair M/V


Omschrijving opdracht:
Als Marketing Communicatie Stagiair word je gedurende jouw stageperiode onderdeel van het enthousiaste Marketingteam in Roden. Tijdens deze stage bieden wij jou de kans om praktijkervaring in een internationale organisatie op te doen en om jezelf verder te ontwikkelen als Marketing Communicatie professional.
In ruil daarvoor vragen wij jou om mee te werken aan onze dagelijkse werkzaamheden waarbij wij jou natuurlijk begeleiden. Je krijgt een aantal ondersteunende taken zoals: meewerken aan het internationale personeelsmagazine, ondersteuning bij de creatie van brochures, meewerken aan de verbetering en creatie van internetcontent en ondersteuning bij marketing- en communicatiecampagnes. Daarnaast krijg je een aantal eigen projecten, waaronder het zelfstandig redigeren van het lokale personeelsbulletin en het uitvoeren van een lezers- of klanttevredenheidsonderzoek. Dit laatste zal in overleg zijn met jou, zodat het aan de eisen van jouw studie voldoet.


Wie ben jij?

  • Je bent een HBO-student in de studierichting Marketing of Communicatie
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend
  • Je bent enthousiast, nieuwsgierig en proactief
  • Je beschikt over een gezonde dosis humor

Wat bieden wij jou?

  • Een meeloopstage van februari tot en met juni 2020 (afhankelijk van jouw studie)
  • Een leerzame en afwisselende stageplek in een internationale omgeving
  • Een stageplek in een high tech organisatie
  • Een passende stagevergoeding

Sollicitatieprocedure
Voor meer informatie over de stageplek kun je contact opnemen met Eline Rommets, onze Communicatie Specialist. Je kunt haar bereiken via e.rommets@photonis.com of 050-501 88 08.
Je motivatie en cv kun je tot uiterlijk 6 januari naar HRM Roden sturen; hrm@nl.photonis.com, je kunt je brief hierbij richten aan Hetty Koning.

Wanneer we jouw motivatie en cv vinden aansluiten bij onze vacature zullen we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.
Door te solliciteren op deze functie ga je ermee akkoord dat wij je persoonsgegevens verstrekken aan onze interne belanghebbenden.
Wij kunnen je LinkedIn-account raadplegen.