Maintenance Technician

Resource center

Are you looking for a specification sheet or paper? Documents like these and more are available in the Photonis Resource Center. 

Visit the Resource Center

Our offers

Filter by location

Maintenance Technician

Vanuit jouw collega’s van de productie komt er een melding dat een processysteem defect is. Dit kan overal aan liggen; is het probleem elektrisch, mechanisch of vacuüm technisch? Of is het een gebruikersfout, ligt het aan de software of is het product zelf defect? Aan jou de taak om het probleem te verifiëren en samen met je collega’s op te lossen.

Onze organisatie
Photonis Netherlands B.V. is marktleider in het ontwikkelen, produceren en verkopen van hoogtechnologische restlichtversterkers die worden gebruikt in de industriële, wetenschappelijke, medische en nachtvisie markt. Wij zijn een internationale organisatie met vestigingen in Frankrijk, Verenigde Staten en Nederland. In de productiefaciliteit in Roden zijn ca. 250 medewerkers werkzaam; naast productie zijn hier ook afdelingen zoals R&D, Finance, Engineering, Supply Chain Management, Inkoop, Sales en Marketing gevestigd. We zijn een internationale organisatie die met een doelgerichte drive werkt aan succes.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van bovenstaande omschrijving? Dan hebben wij goed nieuws. Je kunt deel uitmaken van ons Maintenance team als:

Maintenance Technician (fulltime)

De functie
Als Maintenance Technician ben je vaak op pad in de fabriek om er samen met jouw collega’s voor te zorgen dat de apparatuur operationeel blijft en waar nodig verbeterd wordt. Wanneer je niet op pad bent, verricht je werkzaamheden aan jouw bureau op de werkplaats waar ook je collega’s aan het werk zijn.

De werkzaamheden die jij zult gaan doen als Maintenance Technician zullen worden toegespitst op jouw capaciteiten. Dit kan uiteenlopen van het helpen met assemblage, preventief onderhoud plegen en onderdelen bestellen, tot het helpen met de ontwikkeling van nieuwe apparatuur en het opzoeken van fouten. Jezelf blijven doorontwikkelen vinden we erg belangrijk binnen onze afdeling.

Naast het uitvoeren van de geplande werkzaamheden, kunnen er ook onverwachte problemen optreden. Bijvoorbeeld een collega die hulp nodig heeft met het vinden van een fout in een apparaat. Jij kan dan snel schakelen tussen de werkzaamheden om je collega uit de brand te helpen. Flexibiliteit is essentieel voor deze functie.

Graag willen wij dat jij hierover beschikt:

 • MBO of MBO+ werk- en denkniveau
 • Je bent handig, vindingrijk en nieuwsgierig
 • Een diploma in de richting van elektrotechniek of een vergelijkbare opleiding
 • Affiniteit met mechanische technieken
 • Kennis van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift
   

 Wij bieden jou:

 • Een fulltime baan, startend met een jaarcontract
 • Een team met leuke collega’s
 • Een belangrijke rol binnen een ambitieuze organisatie 
 • Ruimte voor zelfontwikkeling en opleiding

Solliciteren?

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan voor 22 februari 2021 door jouw CV en motivatie via de button hieronder in te sturen. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met de afdeling HRM via 050-5018808.


Door te solliciteren op deze functie ga je ermee akkoord dat wij je persoonsgegevens verstrekken aan onze interne belanghebbenden. Wij kunnen je LinkedIn-account raadplegen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld