Inkoper

Our offers

Filter by location

Inkoper

Photonis Netherlands B.V. is marktleider in het ontwikkelen, produceren en verkopen van hoogtechnologische restlichtversterkers die worden gebruikt in de industriële, wetenschappelijke, medische en nachtzicht markt. In de productiefaciliteit in Roden zijn ca. 350 medewerkers werkzaam; naast productie zijn ook afdelingen zoals R&D, Finance, Engineering, SCM, HRM, Inkoop en Sales hier gevestigd. We zijn een internationale organisatie die met een doelgerichte drive werkt aan succes. 

Voor de afdeling inkoop zijn we op zoek naar een nieuwe collega! Ben jij klaar voor een dynamische en afwisselende functie? Ben jij een goede onderhandelaar, kun je snel schakelen en heb je graag overzicht? Dan heeft Photonis een leuke en uitdagende functie voor jou in Roden! Want wij zijn op zoek naar een enthousiaste:

INKOPER M/V

Als inkoper ben je een belangrijke spil in de materiaalvoorziening en sta je midden in de dagelijkse gang van zaken die je proactief beïnvloedt. Met jouw marktkennis en inkoopexpertise lever je een belangrijke bijdrage aan de uitdagingen waar we als organisatie voor staan. Je werkt samen in een internationaal team van de afdeling Purchasing Europe en hebt dagelijks contact met je collega’s in Frankrijk. 

Wat ga je doen?

•    Je bent verantwoordelijk voor tijdige beschikbaarheid van materialen, onderdelen en diensten, uiteraard volgens afgesproken kwaliteits-, prijs-, en levercondities
•    Je voert onderhandelingen met leveranciers, in samenspraak met betrokken afdelingen
•    Je adviseert proactief over de kansen en mogelijkheden en voert regie over het inkoopproces richting onze leveranciers
•    Je koopt projectmatig in, op basis van aangeleverde specificaties
•    Je houdt je bezig met contractmanagement 
•    Je verwerkt interne offerte aanvragen
•    Je verzorgt de administratie behorend bij de verschillende inkoopactiviteiten
•    Je onderhoudt contacten met alle interne opdrachtgevers

Graag willen we dat je hierover beschikt

•    HBO werk- en denkniveau, aangevuld met aantoonbare inkoopervaring in een technische- of productieomgeving
•    Je bent financieel sterk onderlegd en kunt inkoopcijfers analyseren
•    NEVI 1 is een pre
•    Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Jouw profiel

Je bent een volwaardig gesprekspartner op alle niveaus. Je bent pragmatisch, werkt proactief en weet mensen te overtuigen en te motiveren. Je bent besluitvaardig, stressbestendig en staat sterk in je schoenen. Hiernaast weet je hoe belangrijk het is om klant- en servicegericht te zijn. Van nature ben je nieuwsgierig en sta je open voor verandering. Ook vind je een goede werksfeer belangrijk, je bent in bezit van een gezonde dosis humor!

Wij bieden jou

•    Een jaarcontract, met kans op verlenging
•    Een fulltime, afwisselende functie met eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
•    Ruimte voor zelfontwikkeling en opleiding, onder andere via GoodHabitz!
•    Een team met leuke collega’s, een plek in een mooie organisatie met informele cultuur, een boeiende omgeving
•    Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 27 vakantiedagen + 13 ADV dagen en een aantrekkelijke winstdelingsregeling

Is dit jouw baan?

Word jij enthousiast als je bovenstaande leest? Stuur dan je CV en motivatie uiterlijk 27 oktober 2022 per mail naar: hrm@nl.photonis.com. Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Harald Bulthuis, Group Project Purchaser, via het centrale telefoonnummer 050-5018808.

ICD 
Photonis is tevens lid van het Innovatiecluster Drachten. Binnen dit cluster wordt er met meer dan 23 high tech bedrijven in Noord Nederland nauw samengewerkt op het gebied van technische kennisuitwisseling, opleidingen, en kun je jezelf professioneel (blijven) ontwikkelen. Je baan bij Photonis kan dan zomaar het startpunt zijn voor een prachtige regionale - of zelfs internationale - loopbaan, waarbij je bovendien vaak werkt aan innovatieve oplossingen voor wereldwijde maatschappelijke problemen. Word jij Part of the Smart?
 

Deze vacature zal gelijktijdig intern en extern worden gepubliceerd.

Door te solliciteren op deze functie ga je ermee akkoord dat wij jouw persoonsgegevens verstrekken aan onze interne belanghebbenden.
Wij kunnen je LinkedIn-account raadplegen.