Administratieve MBO Stagiair voor onze HRM-afdeling

Resource center

Are you looking for a specification sheet or paper? Documents like these and more are available in the Photonis Resource Center. 

Visit the Resource Center

Our offers

Filter by location

Administratieve MBO Stagiair voor onze HRM-afdeling

Photonis Netherlands B.V. is marktleider in het ontwikkelen, produceren en verkopen van hoogtechnologische restlichtversterkers die worden gebruikt in de industriële, wetenschappelijke, medische en nachtvisie markt. In de productiefaciliteit in Roden zijn ca. 250 medewerkers werkzaam; naast productie zijn ook afdelingen zoals R&D, Finance, Engineering, Supply Chain Management, Inkoop, Sales en Marketing hier gevestigd. We zijn een internationale organisatie die met een doelgerichte drive werkt aan succes.

Maar we maken ook tijd voor ontspanning en plezier, want wij vinden werkplezier erg belangrijk. Zo hebben wij een eigen bruin café, organiseert onze personeelsvereniging regelmatig leuke activiteiten en maakt onze feestcommissie jaarlijks ons bedrijfsfeest tot een succes. Daarnaast proberen wij met ons programma ‘Photonis Fit’ onze collega’s te inspireren om een gezonde levensstijl aan te houden. Onderdeel van dit programma zijn verschillende sportieve activiteiten, zoals mountainbiken en deelname aan de 4Mijl van Groningen. Persoonlijke groei vinden wij essentieel, daarom hebben wij een ruim opleidingsbudget en verschillende opleidingsmogelijkheden.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van bovenstaande omschrijving? Dan hebben wij goed nieuws.           

Je kunt onderdeel van ons HRM-team worden als:

 

Stagiair HRM

 

Omschrijving opdracht:

Als stagiair ben jij de spin in het web. Je krijgt overal iets van mee en verzorgt voor ons de administratieve ondersteuning. In ons gezellige team van adviseurs stel jij brieven op en maak je afspraken voor ons. Daarnaast archiveer je documenten in ons personeelsinformatiesysteem en ben je aanspreekpunt op de afdeling voor veel vragen die medewerkers aan ons stellen.

 

Graag willen wij dat jij hierover beschikt:

  • MBO opleidingsniveau, bij voorkeur volg je de opleiding Management Assistent/ Directiesecretaresse
  • Gestructureerd en nauwkeurig kunnen werken
  • Foutloos Nederlands kunnen schrijven
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • We zoeken een aanpakker, die een goede aanvulling is voor ons team!

 

Startdatum:

Voorjaar 2020

 

Wij bieden jou:

  • Een leuke/leerzame stage in een klein team, aangepast aan jouw capaciteiten
  • Een passende stagevergoeding

 

Ben jij de stagiair die wij zoeken?

Stuur dan je cv en motivatie naar HRM Roden; hrm@nl.photonis.com

Mocht je nog vragen hebben, bel dan gerust naar 050-5018808 of kijk op www.photonis.com

 

Door te solliciteren op deze functie ga je ermee akkoord  dat wij je persoonsgegevens verstrekken aan onze interne belanghebbenden.

Wij kunnen je LinkedIn-account raadplegen.